page_history

Sajarah urang

Development course07

Dina 2022

Kami bakal nyobian dina tilu taun ngawangun ranté industri sadayana tina anorganik ka organik, tina industri kimia tradisional dugi ka industri kimia rupa, sareng ngawangun dasar industri kimia anu saé kalayan ciri khusus di kuloneun Mongolia.

Development course05

Dina 2017

Ayeuna kami dumasar kana kaunggulan sumberdaya alkali sulfida, kalawan natrium sulfida timer dijieun pikeun develope produk lianna.

Development course04

Dina 2014

Dina 2014, dina raraga ngaronjatkeun protetion lingkungan dunya, urang investasi leuwih ti 75 juta yuan pikeun ngarekonstruksikeun garis téhnologi processing prodution di Dengkou Industrial Park di Inner Mongolia, sarta sadar kaluaran taunan 20.000 ton natrium sulfida beusi low.

Development course06

Taun 2001

Dina 2001, ngaranna Inner Mongolia Lichuan Chemical Co., Ltd

Development course03

Taun 1998

Dina 1998, ngagabung Inner Mongolia Yili Resources Group

Development course02

Taun 1985

Dina 1985, Ieu robah ngaran jadi patani Bameng HKMA sarta ditransfer pikeun ngahasilkeun "BaYan" natrium sulfida, nu mangrupakeun pabrik kimia-milik kaayaan lokal di Kota Bayannaoer.

Development course01

Dina 1969

Tilas Inner Mongolia Lichuan Chemical Company nyaéta pabrik Perbaikan rékayasa, anu diadegkeun dina 1969 ku Inner Mongolia Production and Construction Corps of Beijing Military Region.